Close

El Raonador amb els Drets dels Infants

El Dia Mundial de la Infància 2021 ha estat una bona oportunitat per defensar que els infants s’han de prioritzar en els plans de recuperació de la pandèmia i per posar en valor la importància que coneguin i es respectin els seus drets.

La COVID-19 ha demostrat com la desigualtat afecta els drets de cada nen i nena, tal i com ens recorda l’UNICEF. Els infants i els joves estan alçant la veu sobre les qüestions que importen a la seva generació i demanen que els adults creïn un futur millor.

La participació infantil les activitats al voltant del color blau d’UNICEF #GOBLUE i ‘Kids Takeovers’ on infants i adolescents puguin fer sentir la seva veu són dos dels eixos vertebradors de les campanyes que impulsa anualment l’UNICEF, coincidint amb el 20-N.

El Raonador del Ciutadà no ha volgut faltar aquest any a la cita, i durant els mesos d’octubre i novembre ha desgranat a través de les xarxes socials, els drets de la Convenció, perquè els infants i els adolescents coneguin els seus drets.

A més, el Raonador, Marc Vila, ha fet una crida als majors de 12 anys, recordant-los que si necessiten el suport de la institució, hi tenen les portes obertes, sense necessitat de venir acompanyats d’un adult.

RECORDA:

Si tens més de 12 anys i vols fer arribar el teu neguit o consulta al Raonador, només cal que ens truquis al 810585 i mirarem de concertar una visita, gratuïta i confidencial el més aviat possible. També per correu electrònic: raonadordelciutada@andorra.ad, i del formulari de la web.

Related Posts