Close

L’habitatge a debat

El Raonador del Ciutadà, Marc Vila, va participar el set de juny de 2022 en un debat a l’entorn de la problemàtica de l’Habitatge, amb la Coordinadora del comitè parroquial d’Encamp del Partit Socialdemòcrata d’Andorra i membre de l’executiva del PS, Marta Pujol i la moderació de la periodista Noemí Rodríguez.

Podeu veure’l aquí.

El Partit Socialdemòcrata ofereix el cicle “30 anys de Constitució: Mirant cap al futur”, una sèrie de debats i taules rodones que aquests mesos s’estan fent a diferents parròquies,  amb experts de diversos àmbits, per dialogar i analitzar si cal adaptar certs articles i títols de la Carta Magna als temps actuals. La voluntat,  és la de crear un espai de debat on tota la ciutadania que vulgui i estigui present a la sala, hi pugui participar, sense distinció ideològica, per tal de configurar plegats el futur d’Andorra.

En el decurs de la trobada es va parlar de les causes del problema d’accés a l’habitatge, però també de les possibles solucions, centrades,- sobretot- en matenir la congelació dels lloguers fins que les mesures estructurals – construcció d’habitatge públic, increment del parc immobiliari i altres- comencin a donar resultats.

Durant la sessió també es va fer una anàlisi sobre l’encaix dels drets socials en el marc de la Carta Magna, prop del 30è aniversari de la seva aprovació.

Related Posts