Close

Dia Mundial de la Infància

El Raonador del Ciutadà, Marc Vila, ha compartit part del matí amb quatre alumnes de segon d’ESO de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma en motiu de les activitats organitzades per l’UNICEF en el Dia Mundial de la Infància, que se celebra el 20 de novembre.

Martina Romero, Mariona Font, Zoe Vidal i Arnau Tàpies, els joves protagonistes de la jornada d’avui, s’han interessat per les funcions i la història del Raonador i s’han mostrat gratament sorpresos en saber que els joves de més de 12 anys poden demanar hora i visitar al Raonador sense necessitat d’anar acompanyats de cap adult.

També han demanat pel tipus de problemàtiques que atén la institució i sobre els requisits que ha de tenir un Raonador per poder exercir el seu càrrec.

El contingut de la trobada, a la qual també hi ha pres part la professora Imma Rodríguez i la directora del centre, Olga Moreno,  es veurà reflectit properament en una publicació que impulsa l’escola andorrana i que s’editarà en breu en l’àmbit educatiu.

La Institució del Raonador del Ciutadà col·labora des de fa quatre anys amb aquesta iniciativa de l’UNICEF, que vol posar en el centre la mirada dels més joves.

L’Escola Andorrana de Segona Ensenyança de Santa Coloma és la primera escola del sistema educatiu andorrà adherida a l’UNICEF Andorra i compromesa a incorporar en el pla educatiu del centre la promoció, coneixement i defensa dels drets de la infància, segons es recullen en la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de l’Infant de 1989. 

Related Posts