AVÍS LEGAL

www.raonadordelciutada.ad és un domini d’Internet de titularitat de la Institució del Raonador del Ciutadà d’Andorra.
L’adreça de la Institució del Raonador del Ciutadà és:

Placeta Sant Esteve

Casa Bauró

AD500 Andorra la Vella
Principat d’Andorra
Tel.: + 376 810 585 Fax: +376 825 557
raonadordelciutada@andorra.ad

1. Condicions d’accés
L’accés al lloc web del Raonador del Ciutadà comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal, i també de la utilització del lloc web, dels seus continguts i serveis de conformitat amb la legislació vigent. 
Per aquest motiu us recomanem que llegiu atentament el contingut d’aquest avís si voleu accedir-hi i utilitzar la informació i els serveis que ofereix la pàgina web del Raonador del Ciutadà.

2. Condicions d’ús
La persona usuària, es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i dels serveis que ofereix aquest lloc web, i a abstenir-se de realitzar activitats il·legals, il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordre públic; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d’interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats.
En cas d’incompliment de les condicions d’accés i d’ús d’aquest lloc web es prendran, sense previ avís, les mesures necessàries per evitar les activitats i les conductes descrites.

3. Objecte
El Raonador del Ciutadà mitjançant aquest lloc web pretén fomentar l’accés de la ciutadania a la informació relativa a la Institució del Ciutadà i a oferir-li les eines necessàries per establir una escolta activa dels seus neguits. La Missió del Raonador del Ciutadà és fer de pont entre la gent i les institucions públiques per tal de garantir els drets humans i la qualitat de vida de les persones especialment vulnerables, a través de l’elaboració d’estudis, i la presentació de recomanacions i accions prop de l’administració, tal i com preveu la llei que l’empara.

4. Continguts
la persona usuària assumeix, coneix i accepta que la informació continguda en aquest lloc web és merament informativa; els continguts del lloc web poden ser inexactes, contenir errors o no estar degudament actualitzats, tanmateix la Institució del Raonador del Ciutadà posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.
Els continguts, l’organització i els enllaços han estat seleccionats per la Institució del Raonador del Ciutadà.
La Institució del Raonador del Ciutadà es reserva el dret de modificar, actualitzar, afegir o eliminar els continguts del lloc web, i també limitar o impedir l’accés, ja sigui temporalment ja sigui definitivament, sense notificació prèvia.
Aquest lloc web consta de continguts informatius, models i programaris d’ajuda i formularis electrònics que es poden descarregar per tal de tramitar notificacions, sol·licituds i reclamacions davant la Institució del Raonador del Ciutadà.

5. Exempció de responsabilitats d’accés
La Institució del Raonador del Ciutadà no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc web.
La Institució del Raonador del Ciutadà no es fa responsable dels danys que es puguin causar en els equips de les persones usuàries com a conseqüència de l’existència de possibles virus informàtics que la persona usuària pugui contraure a causa de la navegació pel lloc web.
Contingut
La responsabilitat de l’ús de la informació continguda al lloc web és de la persona que el fa servir.
La Institució del Raonador del Ciutadà no pot garantir la inexistència d’errors en l’accés al lloc web, en els seus continguts ni que aquests es trobin totalment actualitzats, tanmateix posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los.
La Institució del Raonador del Ciutadà no es fa responsable en cap cas dels continguts, de les informacions o de les imatges que no depenguin del lloc web, ni estiguin gestionats per la Institució del Raonador del Ciutadà; dels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar per part de terceres persones a través del lloc web.
Així mateix, la Institució del Raonador del Ciutadà no garanteix que un document disponible en línia reprodueixi exactament un text adoptat oficialment. La informació facilitada a través d’aquest lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis i d’altres textos que hagin de ser publicats al BOPA o als butlletins oficials que corresponguin, l’edició impresa dels quals és l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut.

6. Drets de propietat intel·lectual
Els continguts i els elements gràfics que formen part del lloc web www.raonadordelciutada.ad difosos a través d’aquest mateix lloc web són de titularitat exclusiva de la Institució del Raonador del Ciutadà.
Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta web sense autorització expressa. No obstant això, s’autoritza la reproducció dels continguts del lloc web de la Institució del Raonador del Ciutadà sempre que s’esmenti la font, llevat que s’indiqui el contrari.
 
7. Enllaços
La presència a www.raonadordelciutada.ad d’enllaços a altres webs externes (enllaços) té un caràcter merament informatiu. Per tant, la Institució del Raonador del Ciutadà no es responsabilitza ni dona cap tipus de garantia respecte a les informacions, opinions i conceptes que s’emetin, es publiquin o es distribueixin en aquests enllaços, i tampoc es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin generar els productes o serveis oferts a través d’aquests enllaços.
Aquest avís legal afecta únicament i exclusivament el lloc web www.raonadordelciutada.ad, i no d’altres llocs web que eventualment es pugin consultar mitjançant enllaços, ni els enllaços d’altres llocs webs continguts a www.raonadordelciutada.ad