Raonador del Ciutadà – Ombudsman

Teniu una queixa o reclamació contra una institució u òrgan d’Andorra?

Discurs de jurament a la Casa de la Vall. – Consell General

 · 

Xavier Cañada pren possessió del càrrec de Raonador del Ciutadà davant del Síndic General

El passat 9 de febrer, el nou Raonador del Ciutadà, Xavier Cañada, va jurar el càrrec davant del Síndic General a la Casa de la Vall tenint com un dels objectius principals la defensa dels col·lectius vulnerables i l’acostament de la institució a la ciutadania. El Raonador, escollit per unanimitat per tots els grups parlemantaris del Consell General, és una persona de consens i que vol defensar els drets dels infants i persones amb discapacitat a banda de fer conèixer la institució a sectors de la població com el jovent . Aquests primers dies el Raonador s’ha reunit amb les màximes autoritats del país així com institucions i associacions andorranes per tal de intercanviar información i presentar el seu full de ruta.