Raonador del Ciutadà – Ombudsman

Teniu una queixa o reclamació contra una institució u òrgan d’Andorra?

Xavier Cañada amb la cònsol major d’Ordino, Maria del Mar Coma. – Comú d’Ordino

 · 

El Raonador del Ciutadà visita les parròquies per apropar-se a la ciutadania

El Raonador s’ha reunit amb els cònsols del país per tal d’explicar-los la seva intenció d’apropar-se als seus residents i atendre les consultes en espais habilitats pels Comuns sense que calgui desplaçament a Andorra la Vella. Tan sols cal cita prèvia trucant al telèfon gratuït al +376 810585.
Amb aquesta iniciativa es pretèn que aquella persona que tingui dificultats en desplaçar-se a la seu del Raonador del Ciutadà, ubicada a Andorra la Vella, pugui realitzar la consulta que consideri oportuna sense haver de moure’s de la parròquia on resideixi.