Raonador del Ciutadà – Ombudsman

Teniu una queixa o reclamació contra una institució u òrgan d’Andorra?

El raonador presenta el full de ruta. – RdC

 · 

El Raonador explica el full de ruta i la nova pàgina web davant els mitjans de comunicació

Avui, dijous 18 de febrer, Xavier Cañada ha explicat davant dels mitjans de comunicació del país el seu full de ruta a banda de presentar la nova pàgina web. Entre les prioritats del Raonador hi ha la defensa dels col·lectius vulnerables fent especial incidència en els infants i les persones amb discapacitat.

Cañada vol apropar-se encara més a la ciutadania amb un seguit de mesures que ha implementat de nou com són la gratuitat del telèfon d’atenció al públic, l’atenció en persona també els dijous a la tarda i el desplaçament a les parròquies amb cita prèvia per tal que les persones amb dificultats de moviment no hagin d’anar a les oficines d’Andorra la Vella.

Altres mesures són el desenvolupament de campanyes informatives per tal de donar a conèixer la institució en col·lectius com el jovent així com l’organització de seminaris i grups de treball que incideixin en temàtiques de defensa de drets de la ciutadania. En aquest acte també s’ha presentat la nova pàgina web que és més dinàmica, interactiva i accesible per a diversos suports i que la fa més participativa.