Raonador del Ciutadà – Ombudsman

Teniu una queixa o reclamació contra una institució u òrgan d’Andorra?

 

 · 

Seminari sobre maltractament i abusos sexuals a menors i mitjans de comunicació el proper 10 de maig

El Raonador organitza aquest seminari pel proper 10 de maig a l’Art Hotel d’Andorra la Vella, i té com objectiu sensibilitzar sobre la importancia i abast de la qüestió i el tractament més adequat que en poden fer els mitjans de comunicació promocionant les millors practiques entre tots els professionals que hi intervenen. 

Així, està dirigit a periodistes, caps de comunicació, psicòlegs, psiquiatres, policies, advocats, batlles i magistrats. Les inscripcions, de carácter gratuït, han de fer-se abans del 7 de maig enviant un correu electrònic a: seminari@raonadordelciutada.ad indicant nom i cognom, correu electrònic i professió.